Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 17th, 2021 | by fileto

0

Ξήλωναν ηλεκτρικές συσκευές και έκλεβαν τσιγάρα!

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, μία κλοπή οχήματος και τρεις διαρρήξεις επιχειρήσεων, που διαπράχθηκαν την 9/10-2-2021, στο νομό Ξάνθης.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε ο δράστης ενεργώντας με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέρρηξαν τρεις (3) επιχειρήσεις στο νομό Ξάνθης.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων οι δράστες αφαίρεσαν από το εσωτερικό των δύο επιχειρήσεων μεταξύ άλλων, ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα καπνικά προϊόντα και εργαλεία, ενώ στην τρίτη περίπτωση δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους καθόσον ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το αφαιρεθέν όχημα και μέρος των αφαιρεθέντων καπνικών προϊόντων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Περιοχή συνημμένων


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑