Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 25th, 2022 | by fileto

0

Μέσω Καβάλας στη Δράμα ο Πατριάρχης

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο: «ο κ. Βαρθολομαίος, αμέσως μετά την άφιξή του στο Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», της Χρυσούπολης Καβάλας, θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος, στο χωριό Ταξιάρχες του νομού Δράμας, όπου θα τελέσει Τρισάγιο προ του τάφου του προσφάτως κοιμηθέντος αειμνήστου Μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου, υπερμάχου των δικαίων της Μητρός Εκκλησίας και προσωπικού του φίλου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος αναχώρησε χθες, Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, από την έδρα του, για την Ελλάδα, και συγκεκριμένα για τη Θεσσαλονίκη και το Άγιον Όρος, όπου, από την ερχόμενη Παρασκευή, το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει διήμερη προσκυνηματική επίσκεψη.

Ο κ. Βαρθολομαίος, αμέσως μετά την άφιξή του στο Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», της Χρυσούπολης Καβάλας, θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος, στο χωριό Ταξιάρχες του νομού Δράμας, όπου θα τελέσει Τρισάγιο προ του τάφου του προσφάτως κοιμηθέντος αειμνήστου Μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου, υπερμάχου των δικαίων της Μητρός Εκκλησίας και προσωπικού του φίλου.

Αργότερα, το μεσημέρι, ο Πατριάρχης και η Συνοδεία του θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑