Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 19th, 2022 | by fileto

0

Τρύπα στη γεωγραφία το ακριτικό Διδυμότειχο;

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΙΟ!

Την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για την ίδρυση του  Τμήματος Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο περιμένει από μέρα σε μέρα ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Εν τω μεταξύ η Περιφέρεια ΑΜΑΘ που υποδέχθηκε προχθές τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο  ενημέρωνε για τα θέματα που συζήτησε ο Περιφερειάρχης με τον Υφυπουργό.

Στο αρχικό Δελτίο τύπου αναφερόταν μόνο τα ζητήματα της Καβάλας και της Δράμας, ενώ απουσίαζε το Διδυμότειχο. Πέντε ώρες αργότερα, με άλλο Δελτίο τύπου η Περιφέρεια συμπεριέλαβε ως ορθή επανάληψη και το Διδυμότειχο.

Το γεγονός σχολίασε ο Δήμαρχος, τονίζοντας με έμφαση ότι η Περιφέρεια συνηθίζει να ξεχνάει το Διδυμότειχο, όπως και την γέφυρα του Ερυθροποτάμου, τα κατεστραμμένα αναχώματα και το ημιτελές σκοπευτήριο της Σχολής Αστυφυλάκων.

Σε ότι αφορά την εδραίωση της Νοσηλευτικής Σχολής στο Διδυμότειχο, ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι δυνάμεις που αγωνίζονται για την απομάκρυνση της Σχολής, συνεχίζουν με ένταση το έργο τους ενώ προς τον ίδιο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα κινείται και η αντιπολίτευση, που με τον τρόπο και τις δηλώσεις της βοηθά στην απομάκρυνση της Σχολής από το Διδυμότειχο.

πηγη: statusradio.gr/2022/09/chatzigiannogloy-perifereia-xechna/


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑