Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 30th, 2022 | by fileto

0

Διπλό έγκλημα… Νέα τραγωδία στην Λεκάνη Καβάλας

Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί στην ορεινή Λεκάνη Νέστου στην Καβάλα, όπου 56χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε την 30χρονη γυναίκα του και το μικρό παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με Πρώτο Θέμα η γυναίκα, με πατέρα Γερμανό, καταγόταν από τη Λεκάνη του Δήμου Νέστου στην Καβάλα, όπου είχε επιστρέψει πριν από έξι χρόνια μετά από πανεπιστημιακές σπουδές για να κάνει διπλωματική εργασία.

Εκεί, ζούσε στο σπίτι των παππούδων της στο χωριό και γνώρισε τον κτηνοτρόφο με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ωστόσο, έκαναν το παιδί που ήταν δέκα μηνών.

Το ζευγάρι φέρεται ότι καυγάδιζε συχνά, επειδή ο 56χρονος ζήλευε την αρκετά νεότερή του και όμορφη κοπέλα.

Πριν από λίγο καιρό χώρισαν και η 31χρονη του είχε ανακοινώσει ότι θα επέστρεφε στη Γερμανία όπου ζει η οικογένειά της, με αποτέλεσμα οι καυγάδες μεταξύ τους να γίνουν καθημερινό φαινόμενο και να προκαλούν σούσουρο στη μικρή κοινωνία του χωριού.

Πρόσφατα, η άτυχη γυναίκα είχε κερδίσει δικαστικά την επιμέλεια του μωρού και η απόφαση «θόλωσε» το μυαλό του 56χρονου, που φέρεται ότι αποφάσισε να μην τους αφήσει να φύγουν.

Το πρωί της Παρασκευής, παρέσυρε με διάφορα προσχήματα μητέρα και παιδί σε ένα μαντρί όπου διατηρούσε το κοπάδι του και είχε κρυμμένη την κυνηγετική του καραμπίνα.

Κανείς δεν ξέρει τι συζήτησε το πρώην ζευγάρι, όμως ξαφνικά ο 56χρονος σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ το άτυχο μωράκι, ενώ στη συνέχεια έκανε το ίδιο και στην 31χρονη!

Αμέσως μετά, αυτοπυροβολήθηκε γράφοντας τον επίλογο μιας αδιανόητης οικογενειακής τραγωδίας που έχει «παγώσει» το χωριό.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑