Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 14th, 2022 | by fileto

0

Τους τσάκωσαν στην Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (13-10-2022) το μεσημέρι σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο αλλοδαποί – μέλη συμμορίας, πουδιακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο αλλοδαπούς συνεργούς τους που αναζητούνται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης στην οποία συνέδραμε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών « VERA »,οι αστυνομικοί συνέλαβαντον έναν δράστη σε δασική περιοχή όπου μετέβη για να παραλάβει μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 970 γραμμαρίων, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη σε σημείο απόκρυψης (μικρή σπηλιά). Σε κοντινή απόστασηοι αστυνομικοί εντόπισαν έτερο χώρο απόκρυψης ναρκωτικών, όπου βρέθηκαν τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 10 κιλών και 230 γραμμαρίων καθώς και επτά (7) ηλεκτρονικές ζυγαριέςακριβείας. Ακολούθως σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος αλλοδαπός – μέλος της συμμορίας.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην κατοχή και τις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν τρεις (3)συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 12,7 γραμμαρίων, ένας τρίφτης, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ.

Κατασχέθηκαν συνολικά 11 κιλά και 212,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 7 ζυγαριές, 1 τρίφτης, κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ.

Οι συλληφθέντεςθα οδηγούνστον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργείτο Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑