Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 21st, 2022 | by fileto

0

Ο δικός μας παντοπώλης που μοιράζει βρεφικές τροφές

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Την ώρα που οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες βάζουν αντικλεπτικά συστήματα σε βρεφικά γάλατα, ένας παντοπώλης στην Καβάλα προσφέρει δωρεάν βρεφικές τροφές και γάλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Τάσσος Βιλάνος από την Χρυσούπολη Καβάλας γνωστοποίησε την πρωτοβουλία του με μια ανάρτηση στο Facebook, με την οποία αναφέρει: «Εμβρόντητος παρακολούθησα την είδηση ότι αλυσίδα σούπερ μάρκετ έβαλε αντικλεπτικό σύστημα σε ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. Προφανώς μια μάνα, ένας πατέρας, δεν είχε την δυνατότητα να ταϊσει τα μωρά του. Με θυμώνει και με στεναχωρεί βαθύτατα αυτή η κατάσταση.

Προσπαθώντας να κατανοήσω τις πράξεις αυτών των γονιών, καθώς υπήρξε περίοδος που και εγώ στερήθηκα βασικά αγαθά,

Παίρνω λοιπόν την πρωτοβουλία να χαρίσω βρεφικές τροφές και γάλα σε όποιον τα έχει πραγματικά ανάγκη. Βρίσκονται στο μαγαζί μου και όποιος θέλει έρχεται και παίρνει χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση να πάρει κάτι άλλο.

Σαν Τάσσο με βρίσκει σύμφωνο οι καλές πράξεις να διαφημίζονται στο ίντερνετ, καθώς συχνά γίνονται γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, είναι αναγκαίο να το γράψω εδώ για να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται, και να φτάσει στα μάτια κάποιου που όντως χρειάζεται ένα προιόν από τα παραπάνω.

Επίσης παίρνω την απόφαση από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, όποιος συμπολίτης μου έχει την ανάγκη για ένα καρβέλι ψωμί για να φάει ο ίδιος ή η οικογένειά του, με απόλυτη εχεμύθεια μπορεί να απευθυνθεί στη διεύθυνση του καταστήματος και να του το δώσουμε.

Καλά μυαλά σε όλους…».

Ο παντοπώλης που έγινε viral με την πρωτοβουλία αλληλεγγύης στα social media μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» του Open.

«Διάβασα στο διαδίκτυο για μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία τοποθέτησε αντικλεπτικά σε βρεφικές τροφές και με γέμισε θλίψη και με θύμωσε. Οπότε έπρεπε να δράσω. Δεν μπορώ να διανοηθώ μια μάνα να μην έχει να ταΐσει το παιδί της», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου στην Καβάλα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑