Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 26th, 2023 | by fileto

0

30 φορές χτύπησαν πορτοφολάδες σε Λαϊκές στη Β. Ελλάδα

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Τριάντα περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2021 έως και τον Ιανουάριο του 2022, σε χώρους διεξαγωγής λαϊκών αγορών σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, εξιχνιάστηκαν μετά από αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες αστυνομικές έρευνες.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών αλλοδαπών γυναικών και τριών αλλοδαπών ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι τρεις άνδρες μετέφεραν σε χώρους διεξαγωγής λαϊκών αγορών σε περιοχές της Καβάλας, της Ξάνθης, των Τρικάλων και της Βέροιας τις τρεις γυναίκες, όπου οι δράστιδες εκμεταλλευόμενες τον συνωστισμό διέπρατταν κλοπές σε βάρος πολιτών.

Οι δράστιδες αφαιρούσαν κυρίως πορτοφόλια που περιείχαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά έγγραφα – αντικείμενα, ενώ σε μία περίπτωση κάνοντας χρήση μίας αφαιρεθείσας τραπεζικής κάρτας πραγματοποίησαν ανάληψη χρημάτων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑