Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 16th, 2023 | by fileto

0

Παρέμβαση Στυλιανίδη για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Άμεσες και αποφασιστικές ήταν οι πρώτες κινήσεις του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη μετά την εμπλοκή που δημιουργήθηκε σε σχέση με τις υψηλές προσφορές των τεχνικών εταιρειών για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Σε σχετική του δήλωση τόνισε:
«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που αναδεικνύει τα δύο πρόσωπα της Ελλάδας. Το πρόσωπο της προσφοράς και το πρόσωπο της κερδοσκοπίας.

Αυτή η εξέλιξη θέτει σε κίνδυνο το μεγαλύτερο έργο που προγραμματίστηκε τα τελευταία χρόνια στη Ροδόπη, το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής, δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου, το οποίο κινδυνεύει να ακυρωθεί λόγω υπερκοστολόγησης έως και 150% των προσφορών που κατέθεσαν Ελληνικές και ξένες κατασκευαστικές εταιρείες.

Επικοινώνησα αμέσως με το ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου, δηλώνοντας ότι η τοπική μας κοινωνία και εγώ προσωπικά είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε ότι χρειάζεται προκειμένου να μην ακυρωθεί οριστικά το μεγάλο αυτό έργο.

Κινητοποιήθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Κάνω έκκληση ως εκπρόσωπος της πιο ευαίσθητης περιφέρειας στη χώρα προς τις Ελληνικές κυρίως εταιρείες να επαναπροσδιορίσουν την προσφορά τους και αν χρειαστεί να ενισχύσουν την σημαντική προσπάθεια του ιδρύματος Νιάρχου.

Στην σύγχρονη Ελλάδα επιτέλους ας κερδίσει το πρόσωπο της προσφοράς και της ελπίδας.

Θα παρακολουθήσω το θέμα μέχρι τέλους πράττοντας ότι χρειάζεται».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑