Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 8th, 2023 | by fileto

0

Οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να εισέρχονται…

Συνελήφθησαν χθες (7-4-2023) σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη από αστυνομικούς  του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος ως οδηγός Ι.Χ.Ε αυτοκινητού προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα  να έχει εκτραπεί της πορείας του, έπειτα από πρόσκρουση σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό όλων των επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για τις πινακίδες που έφερε το ανωτέρω αυτοκίνητο έχουν δηλωθεί κλοπή την 4-4-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ιδιας ημέρας στην επαρχιακή οδό Κοπτερού – Αμαξάδων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν έναν ημεδαπό δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης και Ιάσμου Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑