Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 9th, 2023 | by fileto

0

Συριζαίοι αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους…

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Η ΖΩΗ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΣΑΒΒΟΓΛΟΥ;

Ακόμη δεν στέγνωσε το μελάνι από τις πρώτες υποψηφιότητες και ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, «για λόγους υγείας».

Τη θέση του μέχρι πρότινος υποψήφιου βουλευτή στη λίστα της Καβάλας καταλαμβάνει ο Καθηγητής Οικονομικών στο Διεθνές Πανεπιστήμιο και πρώην Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Τάσος Καρασαββόγλου.

Η ανακοίνωση του κ. Καρατσιουμπάνη αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να σας ενημερώσω για μια δύσκολη απόφαση που πήρα. Να αποσύρω την υποψηφιότητα μου, ως υποψήφιος βουλευτής στο νομό Καβάλας, για λόγους υγείας. Μια υποψηφιότητά που περίμενα καιρό, για να βάλω το λιθαράκι μου με τις γνώσεις και την εμπειρία μου σε όφελος του Καβαλιώτικου λαού. Με την απόφαση μου αυτή στενοχώρησα φίλους και φίλες, αλλά θα το ξεπεράσουν.

Ευχαριστώ θερμά τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την πρόταση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Πριν λίγο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής εγκρίναμε το κυβερνητικό πρόγραμμα μας που θα οδηγήσει στην τόσο αναγκαία νίκη της 21ης Μαΐου.

Εγκρίναμε και τη λίστα με τους υποψήφιους και υποψήφιες σε όλη την Ελλάδα.

Χαίρομαι που ο καλός φίλος Τάσος Καρασαββογλου, καθηγητής οικονομικών στο ΔΙ.ΠΑ.Ε και πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, είναι αυτός που μπαίνει στο ψηφοδέλτιο του νομού μας.

Έχουμε σαράντα περίπου μέρες για να απαλλαγούμε από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα μας από τη Μεταπολίτευση.

Σαράντα μέρες για το σχηματισμό της προοδευτικής κυβέρνησης, που τόσο χρειάζεται η χώρα μας, που θα φέρει σταθερότητα και θα διώξει το ζόφο, τα σκάνδαλα και την ακρίβεια της ΝΔ και του Μητσοτάκη».

Κι άλλες αποχωρήσεις

Μια αποχώρηση σημειώθηκε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πριν καν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσής τους, καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον νομό Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου ανακοίνωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, την απόσυρσή της από το τοπικό ψηφοδέλτιο.

Και από ότι φαίνεται έπεται συνέχεια…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑