Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 22nd, 2023 | by fileto

0

Πάλι επικίνδυνο κυνηγητό με διακινητή στη Θράκη

ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 11 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ

Συνελήφθη χθες (21-4-2023) το πρωί στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο δράστης – διακινητής διέφυγε πεζός σε θαμνώδη περιοχή όπου εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών για διακεκριμένη κλοπή, ενώ επιπλέον για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 21-4-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
  • WordPress › Error

    There has been a critical error on this website.

    Learn more about troubleshooting WordPress.