Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 30th, 2023 | by fileto

0

Δυναμική εμφάνιση Ανδρουλάκη στην Κομοτηνή

To προγραμματικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τη νέα γενιά βρέθηκε στο επίκεντρο της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη το Σάββατο στην Κομοτηνή μιλώντας στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ που γέμισε μέσα έξω, ενώ υπήρχε παλμός, συνθήματα και σημαίες.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες να το ενισχύσουν για να γίνει δυνατή μια άλλη πορεία της χώρας.

Στο πλευρό βρέθηκαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Αχμέτ Ιλχάν με υποψήφιους βουλευτές στη Ροδόπη οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος σε Ροδόπη και Ξάνθη όπως ο Φώτης Καραλίδης.. 

Ακόμη την ομιλία του απο τη Ξάνθη παρακολούθησαν ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Σωκράτης Ξυνίδης και γνωστά ιστορικά στελέχη όπως ο Θανάσης Ξυνίδης, ο Γιάννης Ιερόπουλος, η δικηγόρος και πρώην υποψήφια βουλευτής Λίτσα Μιχαηλίδου, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σούλα Μειμαρίδου, κ.α΄. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί την Κυριακή στις 12.30 στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης και στις 13.00 στην “παραλία” και στο Κυβερνείο. και το απόγευμα στην Ορεινή Περιοχή και συγκεκριμένα στον Κένταυρο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑