Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 3rd, 2023 | by fileto

0

“Αυτοκτονεί” η Ελληνική Λύση στον Έβρο

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

“Αυτοκτονεί” η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στον Έβρο

Ποιον ωφελεί η απουσία του Ηλία Ηλιακόπουλου απο το ψηφοδέλτιό της στον Έβρο;

Με μία ανεξήγητη κίνηση τέθηκε εκτός ψηφοδελτίων της “Ελληνικής Λύσης” για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου σήμερα ξαφνικά ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου Ηλίας Ηλιακόπουλος Ηλίας Ηλιακόπουλος.

Σύμφωνα με την σύνθεση των ψηφοδελτίων της ΕΛ.ΛΥ , την θέση του αναπληρώνει ο εξ Ωραιοκάστρου κ. Παντελής Σκαρλάτος που δεν έχει καμία σχέση με τον Έβρο https://realoraiokastro.gr/%CF%80-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-n%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%83/ενω βλέπουμε και το όνομα της εκ Πειραιώς κ. Γιανναράκου Ευαγγελία που θα μας σώσει από τον πυρηνικό τουρκικό κίνδυνο όπως διαβάζουμε στα πειραιώτικα νεα https://peiraiotika.gr/giannarakou-evangelia-prepei-na…/

Παρακολουθώντας την πορεία των υποψηφίων του Έβρου, παρατηρούμε την μεγάλη δυναμική που είχε αναπτύξει ο κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος Ηλίας Ηλιακόπουλος ο οποίος και ακολουθούσε με μικρή διαφορά τον Παρη Παπαδακη.

Ο Ηλίας Ηλιακόπουλος έχει συνδέσει το όνομά του με αγώνες για το ΚΥΤ Ορεστιάδας, για τους Αλεβίτες του Εβρου και προσφάτως αντιμετώπισε ενδίκως τις παρακρατικές δομές του Προξενείου και τα ενεργούμενά τους στην Θράκη εκπροσωπώντας και τον υποφαινόμενο στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Οντέρ Μουμίν.

Η Ελληνική Λύση με την κίνηση αυτή έχει απωλέσει μια μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων του λεγόμενου πατριωτικού χώρου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑