Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 4th, 2023 | by fileto

0

Φωτιά σε εργαστήριο του ΔΙΠΑΕ Καβάλας

Οι εκλεγμένοι με την ΠΚΣ στον Φοιτητικό Σύλλογο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΔΙΠΑΕ Καβάλας, καταγγέλλουν:

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Φοιτητικού Συλλόγου διεκδικούμε την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης των πανεπιστημίων για την επισκευή και συντήρηση των εγκαταλελειμμένων κτηριακών εγκαταστάσεων του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Καθημερινά οι φοιτητές στα τμήματα της λογιστικής έρχονται αντιμέτωποι με αίθουσες που στάζουν, με μετάβαση «μετ΄ εμποδίων» στις αίθουσες μαθημάτων αφού ένας φοιτητής για προσεγγίσει την αίθουσα του πρέπει να κάνει «ζικ-ζακ» ανάμεσα στους απλωμένους κουβάδες στους διαδρόμους για να μαζεύουν τα νερά που στάζουν!

Πέρυσι εν ώρα μαθήματος έπεσε ένα κομμάτι σοβά σε μία φοιτήτρια. Ένας τοίχος την προηγούμενη εβδομάδα έσκασε από την υγρασία.

Αποκορύφωμα και πραγματικός κίνδυνος για την ασφάλεια των φοιτητών είναι ότι τη Τρίτη 02/05/2023 και ώρα 17:30 στην αίθουσα 24 εν ώρα μαθήματος, «τολμήσαμε» να ανάψουμε το φως και στον ήδη σκασμένο τοίχο από την υγρασία εκδηλώθηκε φωτιά! Απλά απαράδεκτο! Δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο μήνες από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη,  βλέπουμε τα επόμενα Τέμπη να έρχονται, και το κέδρος για άλλη μια φορά πάνω από την ανθρώπινη ζωή!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑