Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 22nd, 2023 | by fileto

0

Στα παλιά λημέρια ο Μαζώ…

ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πόρτες του καινούριου καλοκαιριού: Από τη Νίκαια, στις 16 Ιουνίου, μας προσκαλεί να συστηθούμε ξανά και να παιχτούμε μαζί στα γήπεδα, στις παραλίες και στις σκηνές όλης της χώρας, με την μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι σήμερα!

Όπου κι αν βρίσκεστε, πείτε HELLO στο καλοκαίρι και καλωσορίστε την εποχή που φωτίζει την Ελλάδα, με την μουσική που φωτίζει την διάθεσή μας.

Με τραγούδια τριάντα χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών σε καινούριες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές περιπέτειες, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ταξιδεύει στις μεγαλύτερες και τις ομορφότερες πόλεις το συναίσθημα μιας ακόμη sold out χρονιάς στο Κέντρο Αθηνών, φτιάχνοντας τον φετινό ήχο του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και του αλμυρού ιδρώτα.

Στο πλευρό του, όπως και τον χειμώνα, θα είναι ο Φώτης Παπαζήσης, η Τάτα και όλος ο κόσμος που κάθε φορά ανυπομονεί να συναντηθεί στη φωνή και τη διάθεση του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα βρεθεί στη Θράκη για δύο παραστάσεις, στην Ξάνθη την Παρασκευή 23 Ιουνίου και στην Αλεξανδρούπολη στις 25 Ιουνίου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑