Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 1st, 2024 | by fileto

0

Συλλήψεις διακινητών σε Δράμα και Ροδόπη

Συνελήφθησαν χθες (31-1-2024) το απόγευμα σε περιοχές της Ροδόπης και της Δράμας από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Δράμας δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική οδό Δράμας – Αμφίπολης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Παρανεστίου Δράμας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑