Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 12th, 2024 | by fileto

0

Θέλει να του χρεώσει τυχόν ήττα;

ΨΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Η επιστροφή του κ. Μητσοτάκη απόψε θα φέρει έναν νέο κύκλο εκλογικών συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας στο Ωδείο Αθηνών θα πρέπει να ανακοινωθεί το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Εκκρεμούν 10 θέσεις, 6 για άνδρες και 4 για γυναίκες. Ο Γιώργος Αυτιάς που ανακοινώθηκε χθες έγινε ο 32ος του γαλάζιου «ευρωψηφοδελτίου», ενώ πυκνώνουν τα σενάρια για τη δημοσιογράφο Ελεονώρα Μελέτη, της οποίας η εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Mega ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου.

Αντιθέτως, με τα σημερινά δεδομένα, έχει δυσκολέψει σημαντικά μια υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη, για τον οποίον ο κ. Μητσοτάκης έχει κάνει αρκετές σκέψεις, σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά.

Το Σάββατο, πάντως, αναμένεται να είναι μια μέρα αποφάσεων για το κυβερνητικό επιτελείο, καθώς πρέπει να κλείσουν οι εκκρεμότητες και η ΝΔ να μπει και επισήμως σε προεκλογικό mode. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, «κλείδωσε» για τη θέση του επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της ΝΔ ο πρώην υπουργός Άμυνας και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παναγιώτοπουλος θα πάρει τη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Μπρατάκου, είναι έμπειρος, έχει ειδικό βάρος λόγω της πρότερης θητείας του στο Πεντάγωνο, είναι βουλευτής νομού της βορείου Ελλάδος και ξέρει καλά πώς να απευθυνθεί σε κοινά με «πατριωτικές ανησυχίες». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα ακόμα όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλινίδη, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται ακόμα και σήμερα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑