Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 7th, 2024 | by fileto

0

Συνάντηση διαμαρτυρίας κυνηγών στη Θεσσαλονίκη

ΟΧΙ στην στείρωση των κυνηγετικών σκύλων, ΟΧΙ στο χαράτσι των 150 ευρώ για λήψη DNA, OXI στην ειδική ποινική μεταχείριση κατά των κυνηγών

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νόμο «ΑΡΓΟΣ», έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2024 και ώρα 13.30.

Θα παραστούν εκπρόσωποι όλων των Κυνηγετικών Συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας με στόχο να καταδειχθεί προς την πολιτική ηγεσία η έντονη δυσαρέσκεια, αλλά και να τονιστεί η αδικία που έχει προκαλέσει αυτός ο νόμος, ειδικά προς τους κατόχους κυνηγετικών σκύλων – εργασίας. Δυστυχώς ο στόχος του νόμου είναι καθαρά φοροεισπρακτικός, δεν κινείται προς την κατεύθυνση της πραγματικής λύσης του προβλήματος των αδέσποτων και την αληθινής ευζωίας των σκύλων, ενώ σε ορισμένα του άρθρα είναι τιμωρητικός για τους κυνηγούς – πολίτες.

afisa-ekdhlosh-diamartyrias-komath-xe7X4.jpg

Από τους συγκεντρωθέντες θα εγκριθεί ψήφισμα που θα επιδοθεί στον Υφυπουργό Εσωτερικών- Τομέας Μακεδονίας Θράκης και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, με τις θέσεις της ΚΟΜΑΘ και των Κυνηγετικών Συλλόγων και με συγκεκριμένες προτάσεις για την τροποποίηση του νόμου και την αποκατάσταση τη δίκαιης και ίσης μεταχείρισης των κυνηγετικών σκύλων και των κυνηγών.

ΟΧΙ στην στείρωση των κυνηγετικών σκύλων, ΟΧΙ στο χαράτσι των 150 ευρώ για λήψη DNA, OXI στην ειδική ποινική μεταχείριση κατά των κυνηγών.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑