Ειδήσεις

Published on June 26th, 2014 | by fileto

0

Απανωτές διαρρήξεις σε χωριά του Έβρου

Σε συνέχεια του από 12-6-2014 Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι ύστερα από τις εμπεριστατωμένες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, ε ξιχνιάστηκαν άλλες 6 διαρρήξεις σε σπίτια και επιχειρήσεις, που είχαν διαπραχθεί, το χρονικό διάστημα Φεβρουάριο με Ιούνιο του 2014, σε χωριά του Έβρου.

Σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Βουλγαρίας, ηλικίας 29 και 35 ετών, για διακεκριμένες κλοπές ,οι οποίοι είχαν συλληφθεί την 11-6-2014, στο Ορμένιο Έβρου, κατηγορούμενοι για τη διάπραξη 8 διαρρήξεων και 2 αποπειρών, σε σπίτια και επιχειρήσεις, σε χωριά του Έβρου.

Αναλυτικότερα, από τη συνέχεια της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επίσης ότι οι δύο δράστες, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή αφού εισέρχονταν παράνομα από τη Βουλγαρία στη χώρα μας, διέρρηξαν, το παραπάνω χρονικό διάστημα, άλλα 5 σπίτια και 1 επιχείρηση, σε χωριά του Έβρου.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων, αφαίρεσαν συνολικά διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑